Over SK!N face2face

SK!N face2face is een stijlvol, rustgevend en professioneel ingerichte schoonheidssalon met een nieuwe kijk op huidverzorging.

Doelgerichte huidverzorging voor zowel vrouwen als mannen, die zich bewust zijn van hun uiterlijk en gezondheid. Ook ontspanning en het verlagen van stress zal een gevolg zijn van de werkwijze bij SK!N face2face.

De huid is constant aan verandering onderhevig door interne en externe factoren. Wanneer u SK!N face2face bezoekt, kunnen wij als skin care therapists een volledig op uw huidconditie afgestemde behandeling samenstellen. Wij brengen uw huid in kaart door middel van een Face Mapping, een nieuw concept van huidanalyse die wij in elke behandeling toepassen voor een onovertroffen resultaat.

De beste producten

Bij ons vind je kwalitatief hoogwaardige, niet alledaagse en bijzondere producten. We zullen het aantal producten continu blijven uitbreiden. Kom daarom regelmatig eens langs in onze winkel.

The Gift

Zoekt u een leuk cadeau? Maak zelf een keuze uit ons assortiment, geef een geldbedrag cadeau, of laat u inspireren door een van onze specialisten. Wij pakken het voor je in als ‘THE GIFT’.

Vriendinnenactie

U introduceert een vriendin die één van onze behandelingen samen met u (in eventule duokamer) wilt ondergaan (van minimaal 60 minuten) en u en uw vriendin krijgen 20% korting op jullie behandeling!