Bodywrap

Remineraliserende hematiet bodywrap & Revitaliserende saffier body wrap
Omschrijving:

In deze behandelingen worden producten gebruikt die rijk zijn aan gemicroniseerde mineralen. Deze hebben de eigenschappen en voordelen van edelstenen en het thermale bronwater van de Salies de Bearn.

Welkomsritueel

We beginnen het ritueel met een ontspannend voetenbad met thermal spring bath water concentrate, verrijkt met mineralen en thermaal water, dat een gevoel van gewichtloosheid en rust geeft.

Het reinigen en zuiveren van de huid

We bereiden de huid voor met een body peeling op basis van zeezout. Gevolgd door een remineraliserende mud body wrap. Deze modderpakking is verrijkt met Hematiet, een fascinerende steen die rijk is aan ijzer en effectief bij huidherstel en huidversteviging.

Om de vitaliteit en de dynamiek van huid en het lichaam te verbeteren geven we een saffier body wrap. Deze fluweelachtige textuur en glinsterende saffierdeeltjes voorziet de huid in haar vitamine behoefte.

Het vinden van de energie van het lichaam

Als alle spanningen uit het lichaam zijn verwijderd beginnen we met de balance massage. De combinatie van de massage olie en de edelstenen dompelen je in een zee van sensatie en belevenissen.

Ingredienten
  • Concentraat van thermaal water uit Salies-de-Béarn
  • Organische modder
  • Hematietextract
  • Malachietextract
Duur:

90 minuten

Prijs:

€ 91,00

Afspraak maken:

Wilt u een afspraak maken? Klik dan hier voor het versturen van een e-mail.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook of Twitter!