Lichaamsbehandelingen

Uitgebreide behandelingen

Bodywrap

(ca. 90 minuten)

We bereiden de huid voor met een body peeling op basis van zeezout. Gevolgd door een remineraliserende mud body wrap. Deze modderpakking is verrijkt met Hematiet, een fascinerende steen die rijk is aan ijzer en effectief bij huidherstel en huidversteviging.

De-tens Cure/ Detox Cure

(ca. 90 minuten)

Na een orange bodypeeling volgt een de-stressing body wrap met gember extract. Deze zelf warmende pakking op de rug geeft een intens gevoel van wellbeing. Ontspannende en rustgevende eigenschappen van de De-tens wrap, vermindert pijn veroorzaakt door stress, overbelasting en een verkeerde lichaamshouding.

Hypnose Experience

(ca. 90 minuten)

Deze behandeling helpt bij het weer in evenwicht brengen van de drie aspecten lichaam, energie en emotie. Dit wordt bereikt door het samenvoegen van aromatherapie, chromatherapie en aansluitende technieken om de chakra’s en de energievelden te harmoniseren.

Relax Cure

(ca. 90 minuten)

In deze behandeling staat de bosbes centraal. Deze werkt ontstekingremmend en antibacterieel. De voeten worden in een kom geplaats met een essential bath flower concentrate. Gecombineerd met zachte massage van de schouders. Tijdens de inwerktijd van de pakking masseren we de hoofdhuid en sluiten we af met een heerlijke rugmassage.

Kleine behandelingen

Back treatment

(ca. 30 minuten)

Omdat je er zelf zo moeilijk bij kunt wordt tijdens deze treatment je rug gereinigd en verzorgd. De huid voelt hierna zacht en soepel aan.

Relaxing extra’s

(ca. 15 minuten)

Denk hierbij aan een Eye rescue of een ontspannen gezichtsmassage. Neem contact op voor meer informatie.