Gezichtsbehandelingen

Uitgebreide behandelingen

Calming

(ca. 60 minuten)

Zeer geschikt voor de geïrriteerde en gestresste huid. Tijdens deze behandeling maken wij gebruik van uiterst kalmerende producten, die de huid direct verzachten en verzorgen. Met voet- of handmassage tijdens het masker.

Multi Vitaminen Power

(ca. 60 minuten)

Deze facial geeft je huid een boost van zuurstof en vitaminen, waardoor de textuur en de elasticiteit van de huid duidelijk wordt verbeterd. Ideaal voor een huid die te maken heeft met (vroegtijdige) huidveroudering. Het helpt tevens een droge, vochtarme huid te voeden en te herstellen. Met voet- of handmassage tijdens het masker.

Deep cleaning

(ca. 60 minuten)

De nadruk ligt bij deze facial op het zuiveren en onder controle houden van de verstopte huid. De producten die bij deze treatment worden gebruikt geven de huid een schoon en puur gevoel. Deze behandeling is inclusief het verwijderen van comedonen (mee-eters) en milia’s (gerstekorrels). Met voet- of handmassage tijdens het masker.

The Ultimate

(ca. 75 minuten)

Een perfecte voorbereiding op een ‘Big Happening’ of gewoon omdat je je huid een boost wil geven. Bij deze behandeling krijg je een eye rescue en een extra contour firming masque met daaronder een masker vol met vitaminen A, E en C. Na deze treatment heeft je huid een stralende teint.

Zesweekse behandelingen

Mini recovery kuur

(ca. 45 minuten per keer)

Een kuur van zes weken, speciaal voor de huid die te maken heeft met (vroegtijdig) huidveroudering. Ook hier wordt gebruik gemaakt van hydroxyzuren. Perfect voor een huid die herstellende is van een zwangerschap of ziekte. Je komt één keer per week en na zes weken ziet de huid er weer een stuk beter uit.

Mini cleaning kuur

(ca. 45 minuten per keer)

Speciaal voor de acné huid een zesweekse kuur. Je komt één keer in de week om je huid goed te laten reinigen, alvorens je huid behandeld is met een deep cleaning met hyroxyzuren. Na zes weken, voel en zie je dat je huid aanzienlijk is verbeterd. Voor thuisgebruik krijg je de acné treatment kit mee naar huis.

Kleine behandelingen

Quick mini

(ca. 30 minuten)

Een heerlijke time out. In een korte tijd wordt jouw facial aangepast aan jouw huidconditie. Even tussendoor of uitstekend te combineren met de vele treatments die wij aanbieden.

Wimpers & wenkbrauwen

(ca. 15 minuten)

Mooie wenkbrauwen horen bij het totaalplaatje van je uiterlijk. Wij hebben diverse behandelingen en technieken in huis om uw wimpers en wenkbrauwen er fantastisch uit te laten zien. Wij verven ook wimpers en wenkbrauwen.