Face mapping

Face Mapping is een revolutionaire methode van huidanalyse, gebaseerd op de Chinese Diagnose, ontwikkeld door The International Dermal Institute exclusief voor Dermalogica. Zone voor zone wordt de huid geïnspecteerd en onderzocht op bijzonderheden, die op uw persoonlijke Face Map worden genoteerd.

Exact Advies

Met Face Mapping kan uw huidspecialiste op basis van de bevindingen per zone een correct en exact afgestemd advies geven over de te gebruiken producten. Op deze manier brengt u alleen producten aan op die delen van het gezicht die dat nodig hebben. Dit is niet alleen veel resultaatgerichter, het is ook kostenefficiënt.

Chinese Diagnose

Wist u dat uw gezondheid op uw gezicht geschreven staat? Chinese Diagnose, een van de filosofieën achter Face Mapping, is gebaseerd op de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Uw huidspecialiste kan met Face Mapping uw huidconditie letterlijk in kaart brengen en veel nauwkeuriger de oorzaak achterhalen van eventuele huidproblemen.