Derma peeling

Wat is Derma Peel?

Derma Peel van Skeyndor is de eerste cosmeceutische behandeling in Europa, die ontwikkeld is om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.

Derma Peel combineert 5 peeling technieken in een en de zelfde sessie:

  • Fysieke peeling
  • Mechanische peeling
  • chemische exfoliatie met zuren
  • Enzematische peeling
  • Biologische lysing

Derma Peel is een veilige en pijnloze methode die voor bijna elk huidtype geschikt is en zorgt voor een stralende huid. Voor een goed advies over de mogelijkheden van de Derma Peel behandeling voor uw huid kunt u contact opnemen met SKIN face2face.

Derma Peel is zeer geschikt voor de behandeling van de vroegtijdige verouderde huid, de huid met (pigment) vlekjes, bij sporen van acné en fijne expressielijntjes. De huid wordt weer egaal en stralend wat direct na de eerste behandeling zichtbaar is!

De behandeling

De Derma Peel behandeling volgt op een reiniging van de huid zodat de Derma Peel effectief hun werk kunnen doen. Gemiddeld duurt een behandeling zo’n 60 minuten, waarna u direct uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten.Na de behandeling zal uw huid er stralend uit zien. Er is direct resultaat zichtbaar. U heeft nergens last van, dit in tegenstelling tot andere peelingen. Het is aanbevolen om 15 dagen tussen de behandelingen te plannen en niet meer dan vier opeenvolgende behandelingen te ondergaan.