Start nu met definitief ontharen door een huidtherapeut!

Als je komende zomer een gladde huid wilt hebben, dan moet je nu beginnen met permanent ontharen bij SK!N face2face!

Normale haarverwijderingsmethodes zijn vaak tijdrovend en het effect is slechts van korte duur. Kenmerkende ontharingsproblemen, zoals ingegroeide haartjes, stoppeltjes, irritaties en ontstekingen behoren nu tot het verleden!

SK!N face2face werkt met de ELOS, de meest moderne en comfortabele manier van werkelijk definitief ontharen! U zult ervaren dat het zeer prettig is om nooit meer te hoeven scheren, harsen of epileren. Per 1 mei 2013 gaan wij een samenwerking aan met huidtherapeuten van Cosmetique Totale.

Het is absoluut veilig, comfortabel, biedt blijvend resultaat en is geschikt voor (bijna) alle huid en haartypen.Zelfs lichte en grijze haarjes kunnen worden verwijdert en wordt vaak gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Voor een goed resultaat moet je rekening houden met 8 tot 10 behandelingen, waarbij tussen iedere behandeling een rustperiode van 6 weken zit.

Maak daarom snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek om het huidoppervlak en de juiste prijs te bepalen. Klik hier voor het versturen van een e-mail.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook of Twitter!