Dermalogica MultiVitamin Thermafoliant – Snelle mooimaker die huidveroudering tegengaat

Een S.O.S. tegen huidveroudering nodig? Geen nood, met MultiVitamin Thermafoliant van dermalogica krijg je binnen enkele minuten een super gladde, stralende en zacht roze huid. Een opknapper van de eerste orde, die één tot twee keer per week kan worden gebruikt.

MultiVitamin Thermafoliant is het laatste nieuwe product in de AGE smart lijn van dermalogica, de top anti-ageing serie die biochemische reacties in de huid, welke veroudering veroorzaken, tegen gaat.

MultiVitamin Thermafoliant is daardoor niet alleen een snelle mooimaker die de huid polijst, de structuur verfijnt en de huid glad en stralend maakt, maar dankzij de geavanceerde werkstoffen tevens huidveroudering tegengaan.

Werking:
MultiVitamin Thermafoliant wordt in contact met de huid warm. Het verwijdert opeengehoopte dode huidcellen waardoor een frisser en stralender huid tevoorschijn komt. De peptiden, vitamines en moisturizers, de actieve ingrediënten van MultiVitamin Thermafoliant, kunnen nu optimaal door de huid worden opgenomen.

Exfoliëren is een van de beste methodes om huidveroudering tegen te gaan en te herstellen. De celvernieuwing wordt ermee aangezet. MultiVitamin Thermafoliant bevat daarvoor een combinatie van een fysische scrub met een chemische exfoliant. Een door de zon verouderde en een voortijdig verouderde huid knappen daar enorm van op.

AGE smart is ontwikkeld om niet alleen de zichtbare tekenen van huidveroudering als rimpels, pigmentvlekken, verminderde elasticiteit en stevigheid te verbeteren, maar bovenal om de biochemische reacties die tot huidveroudering leiden in de hand te houden. Die biochemische reacties zijn: de vorming van vrije radicalen (beschadigen celmembranen waardoor couperose, pigmentvlekken en rimpels kunnen ontstaan), het activeren van MMP (Matrix Metallo Proteïnasen) enzymen die collageen, elastine en hyaluronzuur afbreken en glycosylatie, waardoor AGE’s (Advanced Glycation Endproducts) ontstaan die collageen en elastine verharden.

Ingrediënten:

  • mineralen als magnesium oxide, silica en sodium bicarbonaat verwijderen dode huidcellen
  • citroen-, melk- en salicylzuur hebben een exfoliërende werking en stimuleren de celvernieuwing
  • extract van de bloemen van de schijfcactus stimuleert het losmaken van dode huidcellen
  • vitamine A helpt de huid zich te herstellen en stimuleert de vorming van collageen
  • vitamine E voedt en maakt de huid glad
  • een stabiele vorm van vitamine C stimuleert de vorming van collageen
  • extract van witte theeblaadjes en van de wortel van zoethout beschermt tegen vrije radicalen en glycosylatie
  • extract van sojabonen, een krachtige antioxidant, voorkomt vrije radicaalreacties, vermindert ontstekingen en de afbraak van collageen

Gebruik:
MultiVitamin Thermafoliant kan direct na het reinigen op een vochtige huid worden aangebracht. Met rustige ronddraaiende bewegingen, zo’n een tot twee minuten inmasseren en vervolgens met veel lauw water afspoelen. Voor een meer intensief effect MultiVitamin Thermafoliant op een schone, droge huid aanbrengen, inmasseren en daarna goed afspoelen met lauw water.

Persbericht: Dermalogica
dermalogica-1

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook of Twitter!