NUBO het paradeplaatje van Harrods in Londen

images

Nu verkrijgbaar bij SK!N face2face. Nubo is een huidverzorgingsmerk dat voor kort alleen nog te koop was in Engeland, maar het wordt nu ook geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Het cosmeticamerk werd ooit in het Engelse Harrods geïntroduceerd en The Essence, het paradepaardje van Nubo, staat daar in de top 10 van best verkopende huidverzorgingsproducten. En dat is niet voor niets, aldus Nubo. “De unieke gepatenteerde NuBo Cell Dynamics formule gaat veel verder dan de aanpak van traditionele anti-ageing formules. Het is een ware oppepper van de huid doordat het niet alleen de beschadigingen door vrije radicalen van buitenaf bestrijdt, maar ook nog de diepte in gaat, daar waar onderhuidse cellen zich bevinden. Het zet de giftige stoffen (toxinen) in de huid om in levenskrachtig water en zuurstof. Dit proces wordt ook wel Cell Dynamic Bio Electric skincare genoemd”.

Cell Dynamic Complex
Het NuBo Cell Dynamics Complex zorgt voor vernietiging van schadelijke stoffen en verbetert de celstofwisseling aanzienlijk door een weg vrij te maken voor de effectieve aanvoer van bio-actieve hulpstoffen. Zo bevat Nubo de nieuwste opvolger van nagebootste bio-peptiden voor het herstellen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de gelaatscontour en het voorkomen van huidverslapping en expressie lijnen. Ook zit er in Nubo het mangaan Zout Complex, om schadelijke afvalstoffen om te zetten in zuurstof en water binnenin de huidcellen, voor een energieke en gehydrateerde teint. Vitamine C en E en het Bruine Algen Complex beschermen collageen en elastine – de natuurlijke beschermingsstructuur van de huid- en minimaliseren de tekenen van een door zon beschadigde en verouderde huid.

De producten van NuBo bevatten geen parabenen, irriterende petrochemische stoffen, sls en synthetische geur –en kleurstoffen.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook of Twitter!